Upptäck dina lokala butiker och företag på Gamlestadsgalej!

Sep 2021 | Featured Händer i Gamlestaden

I år är stort antal lokala näringsidkare med på Gamlestadsgalej. Hela september månad kan man ta del av de lokala butikernas, cafeernas och restaurangernas fina erbjudanden. Samla tio stämplar på Galejkortet och få ett fint erbjudande.

Lokala företag under galejet

På hemsidan gamlestadsgalej.com kan man läsa vilka företag som medverkar och hur erbjudandena ser ut.

Du ser också vilka företag som är med genom att de har en galej-poster i fönstret. Alla företag har galejkort att dela ut. Passa på och gå runt bland Gamlestadens näringsidkare i september. Upptäck platser och ett utbud som du inte visste fanns.

För ett levande Gamlestaden

BID Gamlestaden driver ett arbete som kallas för Levande Gamlestaden. Att stärka de lokala näringsidkarna och utveckla stadsdelens olika platser är viktiga delar av det arbetet. En stadsdel blir ju levande när människor rör sig på gator, platser och torg. De som bor och arbetar i stadsdelen ska kunna gå och äta, men också uträtta många av de ärenden de behöver på hemmaplan.

Pandemin har lärt oss alla hur viktigt det lokala näringslivet är för livet i en stadsdel. Pandemin har också varit mycket tuff för många lokala näringsidkare, som har fått kämpa med att över huvud taget klara sig. Årets Gamlestadsgalej ska vara en nystart för stadsdelens många fina butiker, caféer och restauranger.

Läs mer på Gamlestadsgalej.com

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer.

Skriv en kommentar
single.php