Upptäck Gamlestadens Fabriker!

Sep 2021 | Featured Händer i Gamlestaden

Gamlestadsgalej fortsätter. Denna lördag i Gamlestadens Fabriker, ett historiskt viktigt och vackert område som nu sjuder av liv och verksamhet. 

Upplev Yesbox

Yesbox är stället där entreprenörer och innovatörer samlas och utvecklar sin kunskap och sina idéer. På lördag får alla testa att utveckla sina egna idéer som någon gång skulle kunna bli en företagsidé. Jumperfabriken har utförsäljning på Yesbox, och det går också att pröva Skrattyoga och många andra aktiviteter. Easy Living, med vintage-möbler och konst, har öppet hela dagen. Riktigt spännande är möjligheten att upptäcka Tillskärarakademin och sådant deras studenter skapar under sin utbildning.  Hos Värt kan du lära dig mer om hur man kan ta om hand matsvinn och tänka cirkulärt, så att resurser kan användas flera gånger istället för att bli till skräp.

Mat, underhållning, häng

Gamlestadens Fabriker är en plats med ett rikt matutbud i vanliga fall – på lördag finns det ännu mer matnyttigt att upptäcka. En go plats att hänga på under dagen är Rollin Bistros Backyard, med livemusik, uteservering och mat och dryck. På Strike o Co kan du testa både bowling och mat. Dessutom kommer finnas food trucks på plats för den som är hungrig och nyfiken på samma gång. Känner du dig däst efter all mat erbjuder Crossfit Gårda möjligheten att testa träningsformen Crossfit i samband med galej.

Galejkort med lokala erbjudanden

Många företag i Gamlestadens Fabriker är med på det samlade erbjudandet genom galejkortet. Ta med dig galejkortet och handla hos tio lokala näringsidkare eller hämta ett nytt kort hos någon av de företag som är med. När kortet är fullt får du ett fint erbjudande hos något av de deltagande butikerna eller matställena. Vilka som är med ser du genom att de har satt upp en tydlig affisch i fönstret.

…och i nästa vecka, Slakthuset

Nästa lördag, den 18 september, drar Gamlestadsgalej vidare till Slakthuset. Hantverket Väst slår upp sina portar och bjuder in till marknad och med många möjligheter att själv få pröva på att skapa något nytt och spännande. Den 25 september är galej i Kviberg, med hoppborgar för barnen och andra möjligheter att röra på sig.

Läs mer

Det mesta av det som finns att upptäcka och uppleva under galejmånaden september finns beskrivet på hemsidan gamlestadsgalej.com. Följ också Gamlestadsgalej på Facebook.

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer.

Skriv en kommentar
single.php