11_2_odlingar

Intresserad av att odla?

Aug 2011 | Boendemiljö

Till våren kommer du som vill att kunna odla dina egna bär och grönsaker på egen lott mellan husen på Arfvidssonsgatan i Gamlestaden. Intresserad? Hör av dig!

Odlingslotterna på Arfvidssonsgatan är en del av ett större förnyelse av bostadsgårdarna på Måns Bryntessonsplatsen och Arfvidssonsgatan. Upprustningen är ett samverkansprojekt mellan Park och naturförvaltningen, Bostads AB Poseidon, Fastighetsägare i Gamlestaden, Trafikkontoret och Trygg vacker stad.

Redan i somras började odlade några odlinsintresserade Gamlestadsbor att driva upp plantor i pallkragar på Måns Bryntessonsplatsen. Tillsammans har de bildat gårdsföreningen Kvickroten med stöd av Poseidon och Hyresgästföreningen. Meningen är att Kvickroten ska ta hand om och utveckla odlingslotterna på Arvidssonsgatan, så fort de står klara senare i höst.

Vill du också vara med och odla? Kontakta Silvia Henningsson, ordförande i gårdsföreningen Kvickroten: kotushka@hotmail.com

Kommentarer

2 kommentarer till “Intresserad av att odla?”

 1. karin lilja 14 Sep 2013, 14:05

  Hej

  Jag och min sambo undrar över odlingslotterna vid Arfvidssonsgatan som beskrivs ovan. Är de i bruk, och i så fall, finns möjlighet att arrendera en plats? Och även, i det fall det finns plats, vad är kostnaden och hur fungerar det praktiskt?

  Tack för svar

  Mvh Karin Lilja

 2. Bette 4 Jul 2016, 10:26

  Great info on papers!! What is the tattoo process? I think that only happens if they make it to the races?? Or do they get tattooed if they make it to the track for training, but han1#&v82e7;t raced yet?? Or do they all get tattooed regardless at a certain age??

Skriv en kommentar
single.php