BID Gamlestaden bjuder in: Vad händer just nu i vår stadsdel?

Mar 2019 | Händer i Gamlestaden Stadsdelen

Tid: torsdag 7 mars 2019 kl. 18
Plats: Hörsalen, Världslitteraturhuset
Våning 4 i det rostfärgade nya huset, Gamlestads Torg

Program

Mattias Westblom, Stadsbyggnadskontoret, berättar om läget för nybyggnation och alla detaljplaner. Blir det någon tunnel från Artillerigatan till Slakthusområdet? När rivs viadukten? När blir de nya husen färdiga? Får alla barn plats i förskola och skola?

Thomas Modin, fastighetschef, SKF. SKF har avslutat samarbetet med det företag som skulle utveckla ett köpcentrum i Nya Kulan. Vad händer nu med SKFs gamla fabriker?

Mariah Ben Salem Dynehäll och Anette Fogelqvist, BID Gamlestaden. Så här ska butiker, restauranger och gatulivet bli mer levande i Gamlestaden.

Helena Holmberg, BID Gamlestaden/Östra Göteborg berättar mer om det som BID Gamlestaden vill åstadkomma under 2018 och 2019.

Prisutdelning

Priset Hela Gamlestaden 2019 ska efter beslut av Fastighetsägare i Gamlestadens styrelse delas ut till Mattias Westblom, som med extraordinärt engagemang håller samman de många detaljplaneprocesserna i Gamlestaden.

Årsstämma

Därefter följer ordinarie årsstämma för Fastighetsägare i Gamlestaden, ideell förening, som är öppen för alla fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och byggare i Gamlestaden och dess närhet. Årsstämman väljer ny styrelse för 2019.

Ladda ned dokument

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer.

Skriv en kommentar
single.php