Gamlestadsgalej – På lördag 25 september blir Kviberg ett lekland!

Sep 2021 | Featured Händer i Gamlestaden

Kvibergs Park är ett av Sveriges mest variationsrika områden för idrott, hälsa, kultur och utbildning. Här finns ett levande föreningsliv och ett brett utbud av fritidsaktiviteter, motion och nöjen.

Här finns Beachvolleyplaner både ute och inne, längdåkningsspår inomhus och över tjugo fotbollsplaner med både gräs och konstgräs, motionsspår, dirtbikebana, utegym, hinderbana, skateboardanpassat torg, hotell och vandrarhem.
– Det är roligt att se att vi har fått ett så stort intresse från olika aktörer, säger Martin Andersson som är Galejgeneral. Kviberg kommer att bli ett lekland för barn som många kommer att ha glädje av! Men även för oss lite äldre kommer det att finnas trevliga upplevelser.

Crossfit & Beachvolleyboll

Klockan 11 kommer Sats som etablerar sig vid resecentrum i höst, att bjuda in alla intresserade på ett fritt Crossfit-pass! Passet blir utomhus i Kviberg och kommer att vara 45 minuter långt. Alla kan delta på sin egen nivå!
Det blir också möjligt att pröva beachvolleyboll i hallen Beach Center, för 50 per person.

Underhållning med rap, livemusik, teater & dans

Med anledning av att Göteborg fyller 400 år bjuder Anatomic Jack & Dance Company på underhållning med rap, livemusik, teater och dans klockan 13-14 vid Kvibergs fotbollsplan. De har en vision att allmänheten ska vara medvetna om det kulturella arvet Rambo har bidragit till inom hiphopkulturen. Go Rambo är ett proaktivt evenemang med kulturella framträdanden och urban underhållning. Arrangemanget är en skildring av ett festligt gemensamt firande.

Lekområde & foodcourt

Denna redan kokande gryta kryddar vi lördagen den 25 september med ett stort lekområde med flera hoppborgar, uppblåsbara hinderbanor, lekland och rutschkanor, skumparty, sumodräkter och andra aktiviteter. Lekområdet är öppet i två pass klockan 10-13 och 14-17. Entrén kostar 100kr.
I anslutning till lekområdet blir det en ”foodcourt” med foodtrucks, café och utställare.

Läs mer

Det mesta av det som finns att upptäcka och uppleva under galejmånaden september finns beskrivet på hemsidan gamlestadsgalej.com. Följ också Gamlestadsgalej på Facebook.

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer.

Skriv en kommentar
single.php