Priset Hela Gamlestaden 2017

Dec 2017 | Featured Händer i Gamlestaden Stadsdelen

Fastighetsägare i Gamlestaden har inrättat ett pris för att uppmärksamma personer som har gjort enastående insatser för stadsdelen och för människorna som bor här. Priset heter Hela Gamlestaden, precis som det blad du just nu läser. 2017 års pris tilldelades Ingvar Börjesson och Roger Olausson, Götaholm BK.

Götaholm är stadsdelens största idrottsförening med drygt 300 medlemmar. Götaholm driver fotbollsverksamhet för pojkar och flickor i alla åldrar och A-laget för herrar spelar i division 6. Föreningen bildades 1924.

Ingen vet hur länge Roger Olausson har varit ordförande för Götaholm BK, men det rör sig om minst 20 år. Ingvar Börjesson har arbetat som kanslist för Götaholm sedan 1984 och fram till sin pension nu under våren.

Götaholm BK har många frivilliga ledare och tränare, men det är Ingvar och Roger som är verksamhetens nav. De var också drivande när spontanidrottsplatsen och konstgräsplanen finansierades och utvecklades i samarbete mellan många olika parter för några år sedan. Där pågår verksamhet under veckans alla dagar och Götaholm erbjuder unga människor från hela närområdet något bra att göra på fritiden. Priset Hela Gamlestaden är ett sätt att visa dessa två stor uppskattning för allt engagemang de har lagt ner för barnen och ungdomarna i Gamlestaden.

Kommentarer

Det finns ännu inga kommentarer.

Skriv en kommentar
single.php