Kategorier
Featured

Välkommen på spännande föredrag på länk! Vad är det egentligen som händer i Gamlestaden?

Lyssna på Mattias Westblom, Stadsbyggnadskontoret, Bodil Löfmark, Stena Fastigheter och Helena Holmberg, BID Gamlestaden/Göteborgs Stad.

PRESENTATION

– Onsdag den 10 mars kl 17-18.15
Videolänk (Teams)

Nu byggs det för fullt överallt i stadsdelen och många nyinflyttade får glädjen att börja kalla sig för gamlestadsbor. Samtidigt planeras det för fullt i ännu fler delar av Gamlestaden. Ett av de viktiga framtida projekten är den gamla kullagerfabriken, där SKF, Stena Fastigheter och Göteborgs Stad har gjort ett omtag efter att planerna på ett stort köpcentrum har skrinlagts.

Samtidigt arbetar BID Gamlestaden med platsutveckling, med Mötesplats Holländareplatsen, med Pilgrimsleden Göta Älv etapp Gamlestaden, med trygghet och säkerhet, med Hållbar Mobilitet och med två evenemang, Invigning 5 juni på Holländareplatsen och Gamlestadsgalej 4 september, bland mycket annat. Det finns mycket spännande och viktigt som händer i Gamlestaden just nu.

Vad är du nyfiken på? Vad är det för nytt som planeras och byggs? När kan viadukten rivas? Varför tar det sån tid? Hur kan den gamla kullagerfabriken komma att se ut? Allt det här och mer därtill kommer du att få svar på!

ÅRSSTÄMMA

Efter föredragen följer Fastighetsägare i Gamlestaden, ideell förenings, årsstämma. Alla fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och byggföretag som är medlemmar i föreningen har rösträtt på årsstämman. Handlingar till årsstämman hittar du här.

Lämna ett svar